top of page

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 22 ευρώ

HQD Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Logo
IMG_4206(1)k.jpg

Συχνές Ερωτήσεις

για τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης HQD

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ηλεκτρονικές συσκευές που θερμαίνουν ένα υγρό και παράγουν ένα αεροζόλ ή ένα μείγμα μικρών σωματιδίων στον αέρα.


Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Τα περισσότερα έχουν μπαταρία, θερμαντικό στοιχείο και χώρο για να κρατούν ένα υγρό.


Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι γνωστά με πολλά διαφορετικά ονόματα όπως «ηλεκτρονικά τσιγάρα», «ηλεκτρονικοί ναργιλές», «mods», «στυλό ατμίσματος», «ατμίσματα», «συστήματα δεξαμενών» και «ηλεκτρονικά συστήματα παροχής νικοτίνης (ENDS).»
 

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD είναι ένα Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με μπαταρία ιόντων λιθίου που περιέχει Υγρό. 

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης;

  1. Ένα φυσίγγιο ή δοχείο, το οποίο περιέχει ένα υγρό διάλυμα (e-υγρό ή e-juice) που περιέχει ποικίλες ποσότητες νικοτίνης, αρωματικές ύλες και άλλες χημικές ουσίες.

  2. Ένα θερμαντικό στοιχείο (ατμοποιητής)

  3. Μία μπαταρία

  4. Ένα επιστόμιο που χρησιμοποιεί ο χρήστης για να εισπνεύσει

Τι περιέχει το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD;

Το Salt Nicotine είναι ένας τύπος νικοτίνης που σχηματίζεται φυσικά και βρίσκεται στα φύλλα του καπνού. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ρίξετε τη νικοτίνη στο σώμα σας είναι χρησιμοποιώντας Salt Nicotine E Liquids.

Αυτό που κάνει τη Salt Nicotine να διαφέρει από την κανονική Νικοτίνη είναι ότι τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης μπορούν να ατμίσουν με υψηλότερη περιεκτικότητα σε Νικοτίνη χωρίς να έχουν την σκληρή γεύση όπως θα κάνατε με τη κανονική νικοτίνη.

Οι πιο κοινές περιεκτικότητες Salt Nicotine που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά ποικίλλουν από 20 mg - 50 mg.

ΠΡΟΣΟΧΗ: σύμφωνα με την ΕΕ, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο περιεκτικότητας Νικοτίνης στα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης είναι 20 mg.

Τι είναι το Salt Nicotine;

Η Εταιρεία HQD προτείνει πολλαπλά Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης με και χωρίς νικοτίνη:

Τα μοντέλα HQD Cuvie και HQD Wave περιέχουν 2% Νικοτίνη, το οποίο είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο Νικοτίνης από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Το μοντέλο HQD Melo δεν περιέχει Νικοτίνη.

Επιλέξετε το αγαπημένο σας Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD εδώ.

Ποια είναι η περιεκτικότητα σε Salt Nicotine των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης HQD;

Σύμφωνα με την οδηγία (2014/40/EΕ) που αφορά τα προϊόντα καπνού, οι κατασκευαστές και οι εισαγωγείς προϊόντων καπνού, ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης οφείλουν να υποβάλλουν βασικές πληροφορίες στις αρχές των κρατών μελών στην αγορά των οποίων σχεδιάζουν να τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

 

Συνιστούμε λοιπόν στους χρήστες να βεβαιωθούν ότι ο παραγωγός έχει λάβει την απαραίτητη αδειοδότηση από την ΕΕ και ότι κατέχει τα πιστοποιητικά CE, FCC, ROHS και MSDS.

Μπορείτε να βρείτε τα πιστοποιητικά των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης HQD πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία πατήστε εδώ: EU Common Entry Gate (EU-CEG)

Τι ισχύει με τη νομοθεσία των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης;

  1. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD είναι πρακτικά: δεν φορτίζετε, δεν καθαρίζετε, χωρίς υγρά αναπλήρωσης, είναι πάντα έτοιμα για χρήση

  2. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD έχουν μεγάλη γκάμα απίστευτων γεύσεων

  3. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας που απαιτούνται από τους νομοθέτες

  4. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD περιέχουν Salt Nicotine

  5. Γιατί με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD μπορείτε να αντικαταστήσετε την δυσάρεστη μυρωδιά, τον βλαβερό καπνό και την πίσσα με υπέροχο αρωματικό ατμό

  6. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD έχουν όμορφο design που τραβάει τη προσοχή

Γιατί να επιλέξω τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD;

Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα λιγότερο επιβλαβή από τα κανονικά τσιγάρα; Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ασφαλή. Το αεροζόλ του ηλεκτρονικού τσιγάρου περιέχει γενικά λιγότερες τοξικές χημικές ουσίες από το θανατηφόρο μείγμα 7.000 χημικών ουσιών στον καπνό από τα κανονικά τσιγάρα.

Η Εταιρεία HQD διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονο περιβάλλον παραγωγής και προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία και εξοπλισμό για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα του προϊόντος πληρεί τα διεθνή πρότυπα. Η εταιρεία έχει λάβει πιστοποιητικά CE, FCC, ROHS και MSDS.

Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης είναι ασφαλείς;

Το κύριο μέρος του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου είναι η μπαταρία, η οποία μπορεί να ανακυκλωθεί. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε μπαταρία απορρίπτεται υπεύθυνα για να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD είναι ανακυκλώσιμα;

Εάν είστε Μαγαζί Λιανικής ή εξειδικεύεστε στο Χονδρικό Εμπόριο και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, μη διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ  και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας.

Είμαι έμπορος και επιθυμώ να πουλάω τα Προϊοντα της HQD

Ο αριθμός εισπνοών των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης HQD διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Η Εταιρεία μας προτείνει μεγάλη γκάμα Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη του καθένα:

Τα HQD Cuvie προσφέρει 350 εισπνοές

Το HQD Wave προσφέρει 650 εισπνοές

Το HQD Melo προσφέρει 1000 εισπνοές

Επιλέξετε το αγαπημένο σας Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD εδώ.

Πόσες εισπνοές μπορώ να κάνω με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD;

Μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD online εδώ η να επισκεφτείτε το πλησιέστερο περίπτερο η σημείο λιανικής (Μίνι Μάρκετ) της περιοχής σας.

Που μπορώ να βρώ τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD;

bottom of page