How To

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Πώς Λειτουργεί.

Πως Λειτουργούν Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα HQD

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης HQD είναι μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για εύκολη μεταφορά στην τσέπη ή στην τσάντα. Δεν έχουν εμφανή κουμπιά χρήσης, αποσπώμενα μέρη ή ανταλλακτικά που ίσως θα δυσκολέψουν κάποιους. Τα Vape μιας χρήσης HQD, περιέχουν υγρό e-liquid αναπλήρωσης με salt νικοτίνη ή χωρίς νικοτίνη σε προγεμισμένη κάψουλα, μπαταρία και ατμοποιητή που μετατρέπει το υγρό σε ατμό που εισπνέετε χωρίς κάποια extra κίνηση από εσάς, απλά εισπνέετε από το στόμιο, όταν αδειάσει η μπαταρία απλά απορρίπτετε ολόκληρη τη συσκευή.

Δεν χρειάζεται καμία συντήρηση, αλλαγή αντιστάσεων, επαναπλήρωση του υγρού ή επαναφόρτιση.

Πραγματικά δεν υπάρχει πιο απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το βγάζετε από τη συσκευασία του, αφαιρείτε τα προστατευτικά αυτοκόλλητα και πλαστικά σε στόμιο και αεραγωγό και αρχίζετε να εισπνέετε. Όταν τελειώσει η μπαταρία ή το υγρό απλά προμηθεύεστε ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης HQD.

Τι περιέχει ένα vape μιας χρήσης HQD

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης Με Νικοτίνη

600 Disposable Fruits Burst

· Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης με Νικοτίνη: HQD 600 με μπαταρία 500mAh στα 3.7v, αντίσταση 1.4Ω Mesh Coil και ένα δοχείο με e-υγρό 2ml με salt νικοτίνη 20mg που αποδίδει έως 600 εισπνοές.

Το 600 είναι η ιδανική συσκευή ατμίσματος μιας χρήσης που συνδυάζει άνεση, στυλ και ποιότητα, μικρό, ελαφρύ, κομψό και πάντα έτοιμο για δράση! Απλώς αποσυσκευάστε το, πάρτε μια ρουφηξιά και βυθιστείτε στην πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία που σας προσφέρει.

Διατίθεται σε 8 γεύσεις Vape: ΒατόμουροΜύρτιλοΡοδάκινοΜένταDragon Fruit και ΦράουλαEnergy DrinkΚαρύδα και ΠεπόνιΟυράνιο Τόξο.

Να είστε σίγουροι, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ικανοποίησή σας. Η προσεκτικά σχεδιασμένη κατασκευή τής Melo εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα αλλά και συμμόρφωση με τις αυστηρότερες απαιτήσεις της ΕΕ.

Wave Disposable Fruits Burst

· Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης με Νικοτίνη: HQD Wave: με μπαταρία 500mAh στα 3.7v, αντίσταση 1.6Ω και ένα δοχείο με e-υγρό 2ml με salt nicotine 18mg που αποδίδει έως 650 εισπνοές.

Πείτε αντίο στις ταλαιπωρίες τής φόρτισης, της αναπλήρωσης και της συντήρησης! Το Wave είναι η ιδανική συσκευή ατμίσματος μιας χρήσης που συνδυάζει άνεση, στυλ και ποιότητα. Είναι ελαφρύ, κομψό και πάντα έτοιμο για δράση! Απλώς αποσυσκευάστε το, πάρτε μία ρουφηξιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να βυθιστούν σε μία νέα πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

Διατίθεται σε 12 γεύσειςΤροπικά ΦρούταΔιπλό ΜήλοΒατόμουροΜύρτιλοΜικτά ΦρούταΚαρπούζιΜάνγκοΡοδάκινοΚεράσιΦράουλα ΚαρπούζιΤσιχλόφουσκαΜύρτιλο – Μοσχολέμονο.

Να είστε σίγουροι, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ικανοποίησή σας. Η προσεκτικά σχεδιασμένη κατασκευή της Wave εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα αλλά και συμμόρφωση με τις αυστηρότερες απαιτήσεις της ΕΕ.


Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη

Melo Disposable Fruits Burst 2

· Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη: HQD Melo με μπαταρία 650mAh στα 3.7v, αντίσταση 1.6Ω και ένα δοχείο με e-υγρό 4.3ml χωρίς νικοτίνη που αποδίδει έως 1000 εισπνοές. (Εδώ να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης άνω των 2ml με νικοτίνη.)

Πείτε αντίο στην νικοτίνη, στις ταλαιπωρίες τής φόρτισης, της αναπλήρωσης και της συντήρησης! Το Melo είναι η ιδανική συσκευή ατμίσματος μιας χρήσης χωρίς νικοτίνη που συνδυάζει άνεση, στυλ και ποιότητα. Είναι ελαφρύ, κομψό και πάντα έτοιμο για δράση! Απλώς αποσυσκευάστε το, πάρτε μία ρουφηξιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να βυθιστούν σε μία νέα πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

Διατίθεται σε 7 γεύσεις: Βατόμουρο, Ανάμικτα Φρούτα, Καρπούζι, Μάνγκο, Μέντα, Σταφύλι, Φράουλα Καρπούζι,

Να είστε σίγουροι, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ικανοποίησή σας. Η προσεκτικά σχεδιασμένη κατασκευή τής Melo εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα αλλά και συμμόρφωση με τις αυστηρότερες απαιτήσεις της ΕΕ.

Πόσες τζούρες βγάζει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης ;

Οι εισπνοές (τζούρες) που αποδίδει το κάθε ηλεκτρονικό τσιγάρο εξαρτώνται από την χρήση, τον χρόνο εισπνοής και τον τρόπο ατμίσματος που κάνουμε. Σε γενικές γραμμές, υπολογίζουμε ότι κάθε 1 mAh μπαταρίας καταναλώνεται κάθε 1,5 περίπου μέση «ρουφηξιά».

· HQD 600 με μπαταρία 500mAh αποδίδει έως 600 εισπνοές.

· HQD Wave με μπαταρία 500mAh αποδίδει έως 650 εισπνοές.

· Για το Melo με μπαταρία 650mAh αποδίδει έως 1000 εισπνοές.

Πως ξέρω ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης HQD τελειώνει;

Και στις 3 συσκευές HQD σε κάθε εισπνοή που κάνουμε υπάρχει ένα μικρό λαμπάκι στο κάτω μέρος που ανάβει. Όταν τελειώνει η μπαταρία ή το υγρό, το λαμπάκι αναβοσβήνει την ώρα της εισπνοής για να μας υποδείξει ότι φτάνει στο τέλος του και πρέπει να προμηθευτούμε νέα συσκευή vape μιας χρήσης HQD.

Πόσες τζούρες ηλεκτρονικού αντιστοιχούν σε ένα παραδοσιακό τσιγάρο;

Σύμφωνα με υπολογισμούς, περίπου 15 τζούρες ηλεκτρονικού τσιγάρου αντιστοιχούν σε ένα παραδοσιακό τσιγάρο, άρα ένα πακέτο παραδοσιακά τσιγάρα είναι περίπου 300 τζούρες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Με αυτόν τον τύπο τα ηλεκτρονικά τσιγάρα HQD αντιστοιχούν σε

· 600 με 600 τζούρες, περίπου 2 με 2,5 πακέτα παραδοσιακών τσιγάρων (των 20 τεμ)

· Wave με 650 τζούρες, περίπου 2 με 2,5 πακέτα παραδοσιακών τσιγάρων (των 20 τεμ)

· Melo με 1000 τζούρες, περίπου 3 με 3,5 πακέτα παραδοσιακών τσιγάρων (των 20 τεμ). (Εδώ να σημειωθεί ότι το Melo είναι χωρίς νικοτίνη καθώς δεν επιτρέπεται η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης άνω των 2ml με νικοτίνη).

HQD Certificates

Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μιας Χρήσης HQD;

Η εταιρεία HQD διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονο περιβάλλον παραγωγής και προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία και εξοπλισμό για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα του προϊόντος πληροί τα διεθνή πρότυπα.

Η εταιρεία έχει λάβει πιστοποιητικά CE, FCC, ROHS και MSDS, πιστοποιητικά που λίγες εταιρείες με ηλεκτρονικά τσιγάρα διαθέτουν στην αγορά. Η HQD συγκαταλέγεται στην λίστα με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και κατέχουν όλες τις άδειες λειτουργίας και πώλησης vape μιας χρήσης. Έτσι γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που έχετε στα χέρια σας είναι νόμιμο, ασφαλές και έχει περάσει όλους του ελέγχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Related Posts